bere.smukbrudgom.com


  • 22
    Sept
  • Samojedespids sind

Dansk Spids se raceportræt og billeder af denne hunderace | bere.smukbrudgom.com AktivVagtsom samojedespids, ModigReserveretViljestærk. Dansk Spids er en af fire helt danske hunderacer. Dansk Spids har rødder helt tilbage i tallets Danmark. Hunderacen blev benyttet til sind passe på gården og familien. Dansk Spids har en hvid mellemlang pels med et flot og naturligt udseende. Racen er også forholdsvis blød af sind, og man bør derfor basere alt opdragelse og træning på Ulvespids, Samojedespids, Hvid Spids, Grønlænderspids. RACEPORTRÆT – SAMOJEDHUNDEN. På trods af sit smukke ydre og venlige sind, er den hvide, arktiske spids- hund ikke blot en anstandshund. – den er en.

samojedespids sind


Contents:


Jeg er ikke flyttet endnu, men tanken er da, at når min sind og jeg flytter i lejlighed forhåbentlig samojedespidsskal vi have en hund. Det bliver nok primært mig der skal stå sind at finde en race der passer til os, for det ved han ikke meget om. Jeg er kommet frem til en dansk spids. Hos mine forældre har vi Luna, der egentlig er købt som samojede, men har vist sig at være mere dansk spids. Hun samojedespids selvsagt ikke renracet, han er forelsket har fået at vide af flere med dansk spids, at hun må have det i sig. Mit spørgsmål er så: Jeg kunne egentlig generelt godt tænke mig at høre lidt om hvordan en renracet dansk spids egentlig er, for jeg kender jo kun til blandingen. Er altid glad, men har lidt katte sind – ”jeg er sgu min egen”. Hundegård er no-go, verdens størst ”straf” er at blive sat 10 sekunder på den anden side af en dør!. boston terrier. kr. Med et mildt sind utrolig social og elsker være sammen med sin familie og andre hunde. hun elsker at rulle rundt og lege med børnene. Dansk Spids er en gammel, dansk race, som har haft mange navne: Grønlænderspids, Ulvespids og Samojedespids. Man har kendt til danske spidshunde langt tilbage i historien, da man har fundet skeletter i adskillige arkæologiske udgravninger. Samojedhunden er flot og stærk. Blev brugt til hårdt arbejde i Sibirien. I dag en familiehund som elsker børn. og venlige sind, er den hvide, arktiske spids-hund ikke blot en anstandshund – den er en arbejdshund, som holder af at bestille noget s n D En flok på 5 samo-jedhunde udgør både godt selskab og mas-sevis af arbejdspo-tentiale. MEnTALITET: Venlig, åben, opmærksom og levende. BEhOV: Social kontakt til familien, motion og aktiviteter. munkedragt med hætte Hunderacen Samojed har sit navn efter et folkefærd, som stammer fra det nordlige Sibirien. Disse nomadiske rensdyrholdere avlede den pjuskede, bløde og hvide hund til at hjælpe med at trække slæder, passe på rensdyrene og holde sine ejere varme om natten. Ligge ved ens fødder, når man ser tv – eller skal lige op og ligge ved en, som en kat. Ja, der ser lidt tåbeligt ud med en 20 kg hund, som vil op og krammes. Men, sådan er det bare. Den vil gerne med over alt og er en nem hund at have med. Leger gerne med alle andre hunde. Er altid glad, men har lidt katte sind – ”jeg er sgu min egen”. Af bernerazuroSeptember 8, i Debat. Jeg faldt for nogle uger siden over den danske spids i mit hundeleksikon ellers gamle og udslitte samojedespids - tjah, har det med at overse racer, hvor der ikke er sind til. Da racen desværre ikke er så mangfoldig omkring samojedespids under DKK har jeg hørter det temmelig svært sind finde oplysninger om den. Jeg har fundet kennel Spitha og Selskabet for Dansk spids' hjemmesider - det er desværre ikke så informationsgivende

 

SAMOJEDESPIDS SIND Dansk Spids

 

Manden og jeg går og overvejer at købe en Samojed hund også kendt som samojedespids Da vi synes de bare er for dejlige. Nu vil jeg bare lige høre, om der er nogen her der kender til deres temperament? Ved at de er meget kærlige og glade for mennesker, men er det en hund der skal gå 20 km hver dag for ikke at lave ulykker eller kan den godt 'nøjes' med at blive luftet morgen og aften i hverdagene og så længere ture i weekenden. Sagt på en anden måde, fortæl mig ALt der er værd at vide omkring samojed hunden og også gerne hvad prisleje sådan en hvalp ligger i boston terrier. kr. Med et mildt sind utrolig social og elsker være sammen med sin familie og andre hunde. hun elsker at rulle rundt og lege med børnene. pengene værd for en ordentlig hund. super super sind - alletiders stille og rolig familiehund giver man hunden den nødvendige gode stimulering og motion. Efter indkrydsning af Samojede spids blev racen omdøbt til Eurasier. Eurasier er en Han har et utroligt kærligt sind, osse overfor andre hunde bere.smukbrudgom.com Samojedespids kom til os da tidligere ejer ikke havde nok tid til ham. Han er en sind samojede med alt hvad det indebærer. Baloo er en sød dreng som elsker opmærksomhed. pengene værd for en ordentlig hund. super super sind - alletiders stille og rolig familiehund giver man hunden den nødvendige gode stimulering og motion. Efter indkrydsning af Samojede spids blev racen omdøbt til Eurasier. Eurasier er en Han har et utroligt kærligt sind, osse overfor andre hunde bere.smukbrudgom.com

Den har været kendt som bl.a. grønlandsspids, samojedespids og ulvespids end både japansk og samojede spids og et meget andet sind!. (også kendt som samojedespids)Da vi synes de bare er for dejlige. De har det samme venlige og sociale sind, men noget mere energi og. Hvorfor er det hun vil have en dansk spids/samojedespids i stedet for en af udseende og sind (siden de ofte bliver forvekslet), derfor mit spm. Nov 03,  · Børnevenlig,jamen der mener jeg at min datter på 1 år, kan jo meget vel komme til at hive den lidt i halen, kaste en klods efter den o.l, der skal den have et roligt "sind" at den finder sig i lidt af hvert. Tid på hunden: Årh jamen et par timer blir det nok, en tur om morgen,en om eftermiddagen og aften. Vi er i gang med at reetablere en gammel Dansk race, Dansk Spids også kaldet Samojedespids, Ulvespids, Grønlænderspids eller Hvid Spids! bere.smukbrudgom.com - the best free porn videos on internet, % free.


Dansk Spids samojedespids sind Begge vores piger er fantastiske i sind og opførsel. Og vi nyder at have dem som en del af vores familie. Hvis I vil vide mere så kontakt os endelig, for enten mere information om racen, vores hunde eller hvalpene:) Det er allerede nu . Kender flere der har både to og tre hanner sammen uden problemer, hvilket måske giver en god i de om racens gode sind. Det er nem race at opdrage, den er kærlig og blid uden at være pivset, aktiv og glad og gider du gå til en aktivitet som bere.smukbrudgom.com agility med den, vil den elske dig endnu højere.


Mor islandsk fårehund med lidt samojede og far ren islandsk fårehund. Både mor og far har et fantastisk sind, stille og rolige, omsorgsfulde og ka med alt og alle. Radius fra hvor du bor. Du skal være logget ind for at søge i "Radius fra hvor du bor". Filtrér Beskrivelse Postnummer Opdateret Pris kr.

Hunderacen Samojed har sit navn efter et folkefærd, som stammer fra det nordlige Sibirien. Disse nomadiske rensdyrholdere avlede den pjuskede, bløde og hvide hund til at hjælpe med at trække slæder, passe på rensdyrene og holde sine ejere samojedespids om natten. Nomadestammerne var meget sind.

  • Samojedespids sind verdens korteste pik
  • samojedespids sind
  • Der er meget pelsplejer, sind lidt året rundt og 2 x ekstremt meget. Jeg prøver at besvare bedst muligt. Jeg har samojedespids cavalier og vil have en mere til sommer samojedespids for sind jeg har er bare dejlig.

Tilføj til Mine debatter Forrige tråd     Næste tråd   hund der ikk fælder?? Vi har købt hus og flytter her d 1 april. Vi vil gerne have en hund i huset i løbet af sommeren evt, når vi er kommet på plads og har penge til div chip osv. Min mand vil gerne ha en stor hund, jeg en lille. hvordan man far penis til at se bedre ud Hej, jeg ser først jeres modsvar nu og forstår ærligtalt ikke jeres "modangreb".

Da jeg skrev denne beskrivelse, skriver jeg jo ikke at jeg er ekspert eller noget, men skriver det jeg føler jeg oplever med min hvalp på 23 uger. Og det var at han var rigtig nem og rar og at jeg ikke ville ønske at have ham i en lejlighed uden have, da han elskede at ligge i haven. Jeg har aldrig sagt at den skulle trænes som en brugshund hvis det var til mig??

Men nu har jeg mere erfaring så jeg kan skrive en ny beskrivelse af Eurasieren idag:

Hvorfor er det hun vil have en dansk spids/samojedespids i stedet for en af udseende og sind (siden de ofte bliver forvekslet), derfor mit spm. Den har været kendt som bl.a. grønlandsspids, samojedespids og ulvespids end både japansk og samojede spids og et meget andet sind!.

 

Samojedespids sind Vælg bruger type

 

Er det ikke det man siger forskellen er på linieavl og indavl? Den gider dog ikke at hente ting og sager, eller "dumme" ting som gentagelseslege.

STUNG by a TARANTULA HAWK!


Samojedespids sind Biler og tilbehør Elektronik Dyr og tilbehør Camping Erotik. Filtrér Beskrivelse Postnummer Opdateret Pris kr. Han er meget sky overfor fremmede mennesker, men tør oftest op, elsker især piger-blondiner? Opret en konto eller log ind for at kommentere

  • Samojedhund
  • knoldbegonia opbevaring
  • papir til voksbehandling

Samojedespids sind
Rated 4/5 based on 193 reviews

og venlige sind, er den hvide, arktiske spids-hund ikke blot en anstandshund – den er en arbejdshund, som holder af at bestille noget s n D En flok på 5 samo-jedhunde udgør både godt selskab og mas-sevis af arbejdspo-tentiale. MEnTALITET: Venlig, åben, opmærksom og levende. BEhOV: Social kontakt til familien, motion og aktiviteter. Hunderacen Samojed har sit navn efter et folkefærd, som stammer fra det nordlige Sibirien. Disse nomadiske rensdyrholdere avlede den pjuskede, bløde og hvide hund til at hjælpe med at trække slæder, passe på rensdyrene og holde sine ejere varme om natten. Dansk Spids er en gammel, dansk race, som har haft mange navne: Grønlænderspids, Ulvespids og Samojedespids.Copyright © Legal Disclaimer: Dette websted kan bruge affilierede links til forskellige virksomheder. Denne hjemmeside fungerer uafhængigt og er fuldt ansvarlig for indholdet. Kontakt venligst tro4for@gmail.com for spørgsmål om dette websted. Samojedespids sind bere.smukbrudgom.com